AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:06:2019 16:35
Fik kvindelig dommer til at græde: Arsenal-træner får bøde og karantæne

En ungdomstræner i Arsenal har fået en bøde og karantæne i tre kampe for at opført sig upassende til en U9-kamp.


Alex Nichols er næppe et navn, der møder genklang blandt ret mange, men han har fået en del opmærksomhed i de engelske medier i dag.

Det er nemlig kommet frem, at han har fået en mindreårig, kvindelig dommer til at græde efter en kamp mellem Arsenals og Readings U9-hold.

Her brokkede Alex Nichols, der er træner for Arsenals U9-hold, sig først over et mål til Reading og senere over et manglende straffespark til the Gunners.

Ifølge London Evening Standard fortsatte Alex Nichols med at stille spørgsmål ved dommerens beslutning, og han råbte og skreg efter den unge dommer, som følte sig ydmyget og mobbet.

Han har sidenhen accepteret at have brugt et upassende sprog, og han er nu blevet idømt en straf på 3.362 kroner, og han har derudover fået tre kampes karantæne.

Han blev desuden straks suspenderet af Arsenal, da klubben blev bekendt med episoden. Han er dog nu tilbage i jobbet, men han er blevet advaret omkring sin fremtidige opførsel.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED