AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:11:2022 15:49
FIFA: Så stor en procentdel af stadions var fyldt i 1. gruppespilsrunde

FIFA har udsendt en pressemeddelelse ift. tilskuere til VM-kampe.


Torsdag aften blev den sidste kamp i første gruppespilsrunde til VM.

En af de omtalte ting i starten af slutrunden har været antallet af tilskuere, da tusindvis af tomme sæder har været til at se under kampene.

De officielle tilskuertal, som er blevet nævnt på stadion, har været højere end det tal, som der skulle være plads til på de pågældende stadion. 

FIFA har efterfølgende meldt ud, at den kapacitet, der fremgik på hjemmesiden, var minimumstal og dermed ikke den sande kapacitet. Det er efterfølgende blevet ændret

Efter første gruppespilsrunde har FIFA udsendt en pressemeddelelse og oplyst, at 94 procent af alle tilskuerepladser blev fyldt i de første 16 VM-kampe.

I pressemeddelelsen lyder det også, at det var kampen mellem Brasilien og Serbien, hvor der var flest tilskuere på lægterne med 88.103.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE