AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:11:2022 22:36
FIFA-præsident åbner op for VM i Nordkorea

Gianni Infantino vil ikke udelukke en VM-slutrunde i Nordkorea.


Gianni Infantino, der er præsident for FIFA, mødte i dag verdenspressen.

På et pressemøde fik journalister verden over mulighed for at stille ham spørgsmål, men i stedet endte det primært med, at han snakkede i en lang smøre.

Gianni Infantino er overbevist om, at VM i Qatar bliver en kæmpe succes, og han er også sikker på, at det er med til at bringe verden tættere sammen.

I den forbindelse åbnede han også op for, at man i fremtiden kan afvikle i VM i Nordkorea.

- FIFA er en global organisation. Vi er fodboldfolk - ikke politikere - og vi vil bringe folk sammen. Ethvert land kan afvikle et event. Hvis Nordkorea eksempelvis vil afvikle noget, lød det fra Gianni Infantino ifølge The Athletic.

- Jeg tog faktisk til Nordkorea for nogle år tilbage for at spørge, om de ville være klar til at være vært for VM for kvinder sammen med Sydkorea. Det var godt nok ikke succesfuld, men jeg ville tage dertil 100 gange, hvis de ville hjælpe.

- Kun engagement kan skabe den rigtige forandring. Vi er en global organisation og vil fortsætte med at være en organisation, som samler verden. 

Gianni Infantinos udtalelser har skabt stor røre i pressen i dag, hvor han kritiseres. 

DBU-formand, Peter Møller, tager også afstand fra nogle af Gianni Infantinos udtalelser.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE