AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:12:2022 15:59
FIFA på kollisionskurs med klubber og ligaer omkring VM 2026

Der er stadig stor uvished omkring VM i 2026, og FIFA er angiveligt på kollisionskurs med især de europæiske klubber.


VM 2022 afvikles i Qatar, da temperaturen vil være alt for høj i Qatar om sommeren. Det har resulteret i, at slutrunden afvikles midt i sæsonen.

Det er ikke noget, der har været popuært blandt klubberne rundt omkring i verden, og det er især gældende i Europa.

VM 2026 skal afvikles i USA, Canada og Mexico, men der er stadig mange grundlæggende ting, der endnu ikke er på plads. Det gælder bl.a. turneringsstrukturen.

Antallet af nationer vil ændre sig, hvor der i stedet for de 32 nationer, som der er ved denne slutrunde, vil være 48 nationer i 2026.

Det betyder, at der vil være langt flere kampe, og det er også ensbetydende med, at turneringen vil strække sig over en længere periode - og det bringer FIFA på kollisionskurs med ligaerne og klubberne rundt omkring i verden, skriver The Times.

I stedet for fire uger vil VM-slutrunden i 2026 strække sig over mindst fem uger.

Det vil have betydning for klubbernes forberedelser til 2026/27-sæsonen, som vil give en endnu mere presset kalender for klubberne og ikke mindst spillerne. 

Tidligere har der været meldinger om, at der vil være 16 grupper af 3 nationer til næste VM-slutrunde, men den idé er man så småt begyndt at gå væk fra. Nu er det i stedet 12 gruppe af 4 nationer, som står til at blive strukturformen ved gruppespillet. 

KONKURRENCE - Vind en lækker højtaler fra Bang & Olufsen:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af PLBOLD.DK (@plbold)


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE