AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:02:2020 19:50
FIFA: Liverpool er ikke forpligtet til at frigive Salah til OL

Egypten vil meget gerne have Liverpools Mohamed Salah med til sommerens Olympiske Lege, men Liverpool kan holde stjernen fra at deltage, siger FIFA.


Liverpool er ikke forpligtet til at sende Mohamed Salah til OL til sommer, bare fordi Egypten vælger at udtage ham som en af de tre spillere over 23, som hvert hold må tage i brug under legene.

Egyptens olympiske træner Shawky Gharib har inkluderet Salah i sin 50 mand store trup, skriver Goal.

Det fik Liverpools manager Jürgen Klopp til at forholde sig til Salahs deltagelse ved OL, hvilket den tyske manager virkede en smule bekymret over.

OL foregår fra den 24. juli til 9. august i Tokyo i Japan. Hvis Salah deltager i turneringen, vil han ikke være med til Liverpools preseason og starten af den nye Premier League-sæson.

FIFA har reageret på sagen ved at sige, at beslutningen er i Liverpools hænder.

- Mændenes olympiske fodboldturnering er, ligesom alle FIFAs konkurrencer med aldersrestriktioner, ikke inkluderet i mændenes internationale kampkalender for 2018-2024, og klubberne er ikke forpligtede til at frigive spillere til turneringen, siger en talsmand fra FIFA.

Hvis Salah er opsat på at spille OL, skal han derfor have overbevist Klopp og Liverpool om dette.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED