AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:03:2023 16:14
FIFA giver en milliard ekstra til klubberne

FIFA har forpligtet sig til at give klubberne mange flere penge.


En ny aftale betyder, at klubberne ved de kommende to VM-slutrunder kan se frem til at blive kompenseret væsentligt bedre.

I dag har FIFA nemlig indgået en aftale med ECA, der er de europæiske klubbers forbund, og den gælder frem til udgangen af 2030.

På sin hjemmeside skriver FIFA, at aftalen blandt andet dækker over, at klubberne, der sender spillere til VM i 2026 og 2030, vil blive kompenseret med i alt 2,46 milliarder kroner.

LÆS OGSÅ: Han kostede 745 millioner, men han er jo slet ikke en klassespiller

Det er en væsentlig stigning i forhold til kompensationen i 2018 og 2022, hvor klubberne i alt fik udbetalt 1,45 milliarder kroner for at sende spillere afsted til VM.

- Det er en stor dag for fodboldens fremtid og den langvarige stabilitet. Vi er meget glade for at forny og styrke vores samarbejde med ECA, der er en vigtig stakeholder og repræsenterer klubber over hele Europa, siger FIFA-præsident Gianni Infantino.

LÆS OGSÅ: Vildt målsnit: Én spiller overgår Haaland i England


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE