AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:08:2019 14:43
Fernando Torres gør klar til karrierestop: Jeg har vundet respekt

Fernando Torres føler, at han kan gå på fodboldpension efter en flot karriere.


Atlético Madrid, Liverpool, Chelsea og AC Milan.

Det er nogle af de klubber, Fernando Torres har spillet for som professionel fodboldspiller. Og nu slutter tiden som professionel meget snart. Faktisk har han kun én kamp tilbage.

På fredag skal han sammen med Sagan Tosu spille mod Vissel Kobe i den bedste japanske fodboldrække, og efterfølgende kan han læne sig tilbage og se tilbage på sin karriere.

Han er dog allerede tyvstartet nu.

- Det har været 18 fantastiske år. Det har været mere end 18 år bare med fodbold. Jeg har vundet mange ting. Jeg har vundet respekt i fodboldverdenen, hvilket er det vigtigste for mig, og nu har jeg kun én kamp tilbage, siger Fernando Torres ifølge Sky Sports.

Den 35-årige spanier oplevede formentlig sin storhedstid i Liverpool, men det var hos Chelsea, at han vandt både Champions League og Europa League, men han vil nok først og fremmest huskes som en legende i Atlético Madrid, hvor han startede sin karriere og siden vendte tilbage til.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED