AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:11:2018 14:18
Fernando Llorente er klar til at vende tilbage til spansk fodbold

Fernando Llorente er klar til at vende hjem til den spanske liga efter flere sæsoner i England.


Ude godt – men hjemme bedst.

Sådan kan tankerne hos den spanske angriber, Fernando Llorente, meget vel være i øjeblikket.

I en årrække var Fernando Llorente en flittig målscorer i La Liga, og det medførte i 2013 et skifte til Juventus, hvor han befandt sig i to sæsoner, inden han vendte tilbage til Spanien for at spille en sæson for Sevilla.

Herefter tog han turen til Swansea, hvor han havde stor sæson i en enkelt sæson, hvilket fik Tottenham til at smide omtrent 100 millioner på bordet for at tilknytte den store angriber, men det ophold har ikke været en succes, og nu længes Fernando Llorente tilsyneladende hjem.

- Jeg har været væk fra mit hjem i mange år. Jeg vil elske at tage tilbage til den spanske liga, fortæller han til Sport.

Fernando Llorente har stået i skyggen af Harry Kane hos Tottenham siden ankomsten i sommeren 2017, og når spanieren har fået chancen, har han ikke slået til.

Til sommer vil han have mulighed for at vende kvit og frit tilbage til spansk fodbold, for der har han kontraktudløb i Tottenham.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED