Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:09:2020 16:38
Fernandes stoler på trio: Disse tre United-spillere må også sparke straffe

Bruno Fernandes stoler fuldt og fast på tre andre mulige straffesparksskytter fra Manchester United.


Manchester United fik rekordmange straffespark sidste sæson, 22 af slagsen, så det er også vigtigt, at klubbens straffesparksskytte er sikker fra pletten.

Det har hverken Paul Pogba, Anthony Martial eller Marcus Rashford vist sig som stabilt, mens Bruno Fernandes har sendt dem over stregen på stribe med sin særlige sparketeknik.

Alligevel stoler portugiseren så meget på førnævnte trio, at han gerne overlade fremtidige straffespark til dem.

- Jeg føler mig selvsikker, når jeg sparker, men kommer en anden og ønsker at sparke, vil jeg ikke kæmpe imod, siger Fernandes til United Review.

- Jeg stoler på mine holdkammerater. Rashford, Martial og Pogba har masser kvaliteter og kan også tage den, Vi har nogle gode skytter, og det viggtigste er at score for Manchester United. Det er lige meget, om det er Bruno eller en anden, der gør det.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED