AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:07:2020 14:24
Fernandes sparker sig til tops: Er Premier Leagues farligste siden januar

Manchester Uniteds vinterkøb har vist sig at være alle pengene værd.


Value for money.

Det må være den vending, man efterhånden bruger om Bruno Fernandes i og omkring Manchester.

Manchester United købte i vinter portugiseren hos Sporting Lissabon for €60 millioner, men playmakeren har indtil videre vist sig investeringen værd. Så rigeligt endda.

Fernandes scorede så sent som i torsdagens 3-0-sejr over Aston Villa og er netop blevet kåret til Månedens Spiller i Premier League. En hæder, der også overgik ham i sidste måned.

Han er dermed den kun syvende spiller i historien, der får prisen to gange i træk, og den første Manchester United-spiller, der vinder hæderen to måneder i streg, siden Cristiano Ronaldo gjorde det i 2006.

Og det er der en grund til. Bruno Fernandes har nemlig været den farligste mand i den bedste engelske række, siden han kom til i slutningen af januar. I hvert fald hvis man måler på scoringer og oplæg. Hele 13 mål har han været involveret i i perioden - syv mål og seks assists. Og det i kun 10 Premier League-kampe.

Internt er den offensive midtbanespiller blevet valgt som den bedste spiller i syv ud af de seneste otte kampe for Manchester United.

Med sejren over Aston Villa blev Manchester United i øvrigt det første Premier League-hold nogensinde til at vinde fire kampe i træk med tre eller flere mål.
Holdet er nu ubesejret i 17 sammenhængende kampe i alle turneringer.

Manchester United skal med andre ord næppe have pengene tilbage, for mon ikke de er fuldt ud tilfredse med Bruno Fernandes.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED