AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
30:05:2023 18:22
Fernandes om United-emne: "Han kan blive en af verdens bedste"

Bruno Fernandes er slet ikke i tvivl om, at Gonçalo Ramos har potentialet til at blive en af de bedste.


Angrebsposten er den helt store transferprioritet for Manchester United.

Det betyder også, at flere angribere sættes i forbindelse med et skifte til Old Trafford, og et af navnene er den portugisiske angriber, Gonçalo Ramos.

Og Manchester United-stjernen, Bruno Fernandes, er slet ikke i tvivl om Gonçalo Ramos' potentiale og mener også, at han bør kommer til Premier League for at bevise sit værd.

- Jeg synes, at Gonçalo Ramos har alle egenskaber til at spille i Premier Leageu. Han har stor intensitet, presser godt og er rigtig ud i feltet. Han overraskede mig og de andre spillere på landsholdet. Fysisk er han stærk, og han kommer til at blive meget bedre, fordi han er ung, siger Bruno Fernandes til Mais Futbol.

- Hvis han fortsætter med at arbejde hårdt, som han har gjort indtil videre, har han efter min mening potentialet til at blive en af de bedste angribere i verden. Han er allerede tæt på, men han har brug for at komme til en større liga og bevise det. Det har han egenskaberne til.

 

Herefter bliver Bruno Fernandes spurgt, om han gerne så Gonçalo Ramos komme til Old Trafford.

- Han har kvaliteterne til at spille Premier League, og når jeg siger det, mener jeg også MAanchester United. Jeg tror, han vil vise sig at blive en god signing de næste år, men det er ikke i mine hænder at agere sportsdirektør, lyder det fra Bruno Fernandes.


TOPHISTORIER LIGE NU

1. Roy Keane slagter United-stjerne: "Få ham væk!"

2. De bedste sommersignings i Premier League

3. Nye meldinger: Messi har tilbud fra Premier League

4. Mulig transferbombe: Benzema modtager giganttilbud

5. Tak, men nej tak: Liverpool afviser bud


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE