AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:07:2019 12:13
Fernandes-forhandlingerne fortsætter: United opper sit bud til 410 mio.

Gazzetta dello Sport skriver, at Manchester United har budt €55 millioner på Bruno Fernandes.


Denne sommers rygtebørs giver deja-vu om Nicolas Gaitan, der gennem en årrække var rygtet til Manchester United hver evigt eneste transfervindue - til trods for at transferen aldrig blev til noget.

Det er lidt svært at vurdere, om Bruno Fernandes-rygterne også er det pureste opspind, eller om der faktisk er konkret interesse fra The Red Devils.

Først skrev de portugisiske medier spalte op og spalte ned om den målfarlige midtbanespillers mulige skifte til Premier League, hvor blandt andre Liverpool, Tottenham og Manchester United skulle vifte med en kontrakt.

Sidenhen har flere relativt pålidelige engelske medier bekræftet, at Sporting Lissabon-midtbanespilleren faktisk var i Ole Gunnar Solskjærs kikkert, men umiddelbart har forhandlingerne ikke rykket sig meget gennem de seneste tre uger.

Det kan måske være på vej til at ændre sig, selvom lidt sund skepsis er anbefalet. Nicolo Schira, som skriver for italienske Gazzetta dello Sport, skriver nemlig nu, at Manchester United har budt €55 millioner på den portugisiske landsholdsspiller.

Han får det samtidigt til at lyde som om, at den engelske storklub for alvor presser på for at færdiggøre transferen nu, da man allerede skulle have indgået en kontrakt med Fernandes selv, som vil indbringe den målfarlige centrale midtbanespiller €6 millioner i løn årligt.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED