AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
30:03:2020 20:11
Ferguson rasende på to spillere efter nederlag: Kaldte dem a**holes

Det gik voldsomt for sig i 2013, da Sir Alex Ferguson frygtede for mesterskabet.


At Sir Alex Ferguson har et hidsigt temperament, er vist ingen hemmelighed.

Heller ikke at han ofte har ladet det få taletid.

Det kan Robin van Persie også bekræfte. Hollænderen spillede under den iltre skotte i 2012-13-sæsonen, hvor han blev topscorer og Manchester United endte med at vinde mesterskabet.

Det var dog lige ved at glippe undervejs. Det frygtede træneren i hvert fald efter et 1-2-nederlag til rivalerne fra Manchester City i april. Ferguson tabte dog først fatningen, da han fandt ud af, at to af spillerne havde besluttet at bearbejde nederlaget ved at tage i byen og drikke sige fulde.

Manageren reagerede efterfølgende ved at hænge billeder, der var taget af de to spillere på aftenen, op i omklædningsrummet til spot og spe, husker Robin van Persie.

- Han sagde til hele holdet: Drenge, hvis vi ikke vinder ligaen, er det på grund af disse to a**holes, som valgte at gå ud, fortæller van Persie til SoFoot, skriver Daily Mail.

- Jeg kender navnene men kan ikke afsløre dem. Træneren slagtede dem. Det var utroligt. Han havde sat billeder op, der dokumenterede, hvor de havde været klokken to, klokken tre, klokken fire, osv., for at understrege, hvor dumme de havde været, beretter den hollandske angriber.

Den legendariske manager var dog ikke færdig med at rase af.

- Han advarede os om, at hvis han hørte om, at nogen af os gik mere ud, før vi havde vundet ligaen, ville vi blive sat af holdet.

- Han var nådesløs: Jeg er ligeglad med, hvem I er, eller hvor mange trofæer, I har vundet - hvis I tager mere i byen, før sæsonen slutter, sælger jeg jer, erindrer Robin van Persie.

Den ramte rent hos alle på holdet.

- Efter den tale, havde jeg de to hårdeste træningssessioner, jeg har haft i mit liv. Men vi vandt titlen. En træner er nødt til at vide, hvornår han skal være hård, og hvornår han skal slappe lidt af, siger van Persie.

Hop ind og følg os på Instagram:


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED