AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonStoke CitySwansea CityTottenham HotspurWatford FCWest Bromwich AlbionWest Ham United
20:03:2017 20:36
Ferguson afslører: Fortryder at jeg droppede Park til Champions League-finale

Sir Alex Ferguson har afsløret, at han fortryder, at han droppede Park Ji-sung til Champions League-finalen i 2008.


Champions League-finalen i 2008 mellem Manchester United og Chelsea i Moskva var en af de største aftener i Sir Alex Fergusons managerkarriere, da De Røde Djævle besejrede London-mandskabet efter en episk straffesparkskonkurrence, der nok mest vil huskes for John Terrys afbrænder.

Ferguson vandt sit andet Champions League-trofæ den aften, men han fortryder alligevel en ting omkring holdudtagelsen. Park Ji-sung var slet ikke i truppen til finalen, og det behagede ikke den tidligere Manchester United-manager.

- Det var en rigtig stærk bunke af spillere, som havde en god attitude og en god og stærk trup. Mit problem i 2008-finalen var, at jeg helt udelod Park Ji-sung, og det fortryder jeg måske endda stadig i dag, fortalte Ferguson i forbindelse med nyheden om, at han skal være manager for Manchester United i Michael Carricks testimonial.

- Han spillede sådan en stor rolle, og det er problemet, når man til disse finaler. På Wembley (to år senere mod Barcelona, red.) gjorde jeg det mod Dimitar Berbatov, og han tog det ret slemt. Han fortjente det ikke.

- Ingen spiller fortjener at blive sorteret fra til finalen. Det er derfor, at vi i de europæiske seminarer med trænerne forsøger hårdt på at få 11 udskiftere i finalen. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED