Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:04:2021 11:17
Ferdinand: United-stjerne har besluttet sig for at forlade klubben

Rio Ferdinand er overbevist om, at David de Gea har truffet en beslutning om at forlade Manchester United.


Ole Gunnar Solskjær forsikrede efter kampen om, at David de Gea med sikkerhed kommer til at spille for Manchester United igen, men Rio Ferdinand er ikke så sikker.

Klublegenden er overbevist om, at den spanske målmand har besluttet at forlade Old Trafford, nu hvor Dean Henderson tilsyneladende har vundet kampen om startpladsen i målet. Englænderen var foretrukket i målet mod Brighton søndag aften.

- Hvis Henderson slutter sæsonen som førstemålmand, kan jeg ikke se De Gea fortsætte. Jeg tror, han smutter nu. Solskjær har sat Henderson foran ham i køen, og jeg tror ikke på, at De Gea vil acceptere det, siger Ferdinand til BT Sport.

- De Gea skal nok støtte sin holdkammerat, men der kan ikke være nogen tvivl om, at det gør ondt på stoltheden og egoet at blive fravalgt. Gør det ikke det, burde han slet ikke spille for United. Han er i sin karrieres bedste år og bør spille uge efter uge.

Daily Mirror skrev så sent som søndag, at Manchester United også havde sat sin mangeårige keeper til salg og håber på, at man kan få op mod £50 millioner for spanieren.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED