Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
02:03:2021 10:21
Ferdinand: United skal "sætte himmel og hav" i bevægelse for at signe to superstjerner

Rio Ferdinand vil så gerne have, at Manchester United investerer stort for ikke at tabe yderligere terræn til Manchester City.


Rio Ferdinand ser et klart forbedret Manchester United-mandskab i denne sæson, men opfordrer klubben til at kapitalisere på de bedre resultater ved at investere stort i enten Kylian Mbappé eller Erling Håland.

For der er stadig plads til forbedring, men en af de to stjerneangribere vil i den grad kunne katapultere De Røde Djævle op til en status som seriøs titelkandidat. Derfor burde United gøre alt for at skaffe mindst én af de to.

- Sidste år skulle Manchester United forsøge at indhente noget af det tabte i forhold til sine rivaler. Liverpool var 30 points foran dem sidste år, og nu er United over dem i tabellen. Jeg ser forbedring, men jeg ser også, at der er plads til mere, og der er ingen tvivl om, at man har brug for en midterforsvarer med fart, siger Ferdinand til FIVE.

- Der er også brug for en angriber, selvom Cavani er en god midlertidig løsning. Er Håland eller Mbappe til rådighed, kan man ikke tillade dem at skifte til et andet hold. Man skal være klar til at bevæge himmel og hav for at få dem til Old Trafford. United plejede at have superstjerner, og de to ville ændre narrativet i klubbem, så gode er de.

Både Håland og Mbappé går lige nu en usikker fremtid i møde for deres nuværende klubber, men det er særligt den 20-årige nordmand, som har været rygtet til Old Trafford og ligner den mest sandsynlige signing af de to, selvom konkurrencen er afsindig stor.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED