Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:09:2021 07:25
Ferdinand peger på Chelsea-profil: Han er ligaens bedste midterforsvarer

Rio Ferdinand mener, at en Chelsea-spiller er Premier Leagues bedste midterforsvarer lige nu.


Længe har enten Virgil van Dijk eller Ruben Dias været regnet for at være de bedste midterforsvarer i Premier League, men det er ikke tilfældet lige nu, hvis man spørger Rio Ferdinand, der må siges at vide lidt om, hvordan en god midterforsvarer ser ud.

Den tidligere Manchester United-spiller peger nemlig på Chelseas tyske landsholdsspiller Antonio Rüdiger, som har løftet sit niveau gevaldigt siden ansættelsen af Thomas Tuchel i starten af året.

- Siden Tuchel er kommet ind, mener jeg uden tvivl, at han har været den bedste midterforsvarer. Jeg ville mene, at ham og Dias kunne have været tætte, men den effekt han har haft på sit hold er utrolig, lyder roserne fra Ferdinand på sin egen YouTube-kanal til Rüdiger.

- Under Frank (Lampard, red.) var det tydeligt, at han ikke var Franks kop the. Han kunne ikke rigtig lide ham. Der var rygter om, at de forsøgte at sælge ham.

Rio Ferdinand håber for Chelseas skyld også, at klubben formår at forlænge kontrakten med Rüdiger, der har kontraktudløb til sommer og derfor fra 1. januar frit kan forhandle med udenlandske klubber.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE