Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Ferdinand lovpriser United-angriber: "Som en ny signing"

Af Kasper Leif Pedersen
08.02.2023 Kl. 14:21
Rio Ferdinand lovpriser Manchester United-angriberen

Jadon Sancho er tilbage for Manchester United.

Den engelske landsholdsspiller gik fra oktober 2022 til februar 2023 uden at optræde for De Røde Djævle, da Erik ten Hag ikke mente, at han var i god nok form – både fysisk og mentalt – til at være på holdet.

Heraf trænede United-angriberen bl.a. alene i den hollandske amatørklub OJC Rosmalen.

Sancho venter dog stadig på sin første start for klubben siden slutningen af sidste år, men kom i spil fra bænken i slutningen af 2-0- sejren i Carabao Cup-semifinalen over Nottingham Forest for en uge siden. Han var dog også med på bænken i lørdagens 2-1-sejr over Crystal Palace, men ten Hag valgte heraf ikke at bringe ham i spil mod The Eagles. 

Og hvis man spørger Rio Ferdinand, så nærer Manchester United-legenden en stor optimisme med hensyn til Sanchos tilbagevenden:

LÆS OGSÅ: Atsu er stadig savnet

– Jadon Sancho er tilbage i truppen, og hvis han kan komme tilbage til sit bedste niveau, vil det være som en ny signing for klubben, sagde United-legenden ifølge Mirror og fortsætter:

– Hvis man får en som ham, med det talent han har, til at spille op til sit bedste, er han en trussel for ethvert hold med hans evne til at skabe problemer for forsvarsspillere.

– På kort sigt gør det også United meget mere konkurrencedygtig generelt. United-bænken har i den seneste måned ikke været den stærkeste, så med Sancho tilbage giver det Erik ten Hag en ny mulighed, som han kan vende sig til i de kommende uger. Han kom ikke på banen mod Crystal Palace i lørdags, men manageren vil vende sig til ham i de kommende uger, så han vil få mulighederne for at opbygge noget form.
 
Manchester United skal i dag, onsdag, spille mod Leeds i Premier League, og dette er vores forventede startopstillinger til opgøret.

 

Annonce