Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:01:2021 10:11
Ferdinand kommer med sit bud: Vælger Rice at skifte til Chelsea eller United?

Rio Ferdinand er ret sikker på, hvilken klub Declan Rice ville skifte til, hvis eller når han forlader West Ham.


West Ham kan formentlig ikke holde på Declan Rice for evigt, og når den nu 21-årige engelske landsholdsspiller forlader The Hammers, kan det næsten kun være for Chelsea - trods interesse fra Manchester United. Det vurderer Rio Ferdinand.

Flere medier har meldt, at Frank Lampard har Rice som sin topprioritet, mens der også er tale om, at Ole Gunnar Solskjær skulle være en stor beundrer af den defensive midtbanespiller.

Men Rice har en fortid i Chelseas akademi, og Ferdinand føler sig overbevist om, at West Ham-profilen selv ønsker at vende tilbage til barndomsklubben.

- Jeg tror ikke, han skifter i dette transfervindue. Han slår mig ikke som typen, der selv presser på for at skifte lige nu. Hvis det skifter, er det fordi, klubberne blive enige om, at tiden er inde, for han er ikke selv typen, der sætter gang i den slags, fortæller Ferdinand til FIVE.

- Jeg tror ikke, der er nogen tvivl om, at han forlader West Ham en dag, og realistisk set tror jeg, det bliver til sommer. Jeg tror også, det bliver til Chelsea, han skifter, hvis han selv får sit ønske opfyldt.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED