Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:10:2021 09:51
Ferdinand: Jeg ville hente Premier League-trio til Newcastle

Rio Ferdinand peger på, hvem Newcastle bør købe.


Sandsynligheden for, at Newcastle kommer til at være aktive i vinterens transfervindue, er fra den ene dag til den anden dag forøget markant.

Saudiarabiske Public Investment Fund overtog i sidste uge ejerskabet i klubben, og med en kapital på 2.800 milliarder, ventes der at ske ting og sager.

Rygterne kører naturligvis også for fulde drøn, og en af de spillere, Newcastle er blevet sat i forbindelse med, er Manchester Uniteds Jesse Lingard.

Ham, Raheem Sterling og Declan Rice bør Newcastle forsøge at hente til klubben, mener Rio Ferdinand.

- Jeg ville forsøge at hente et par vanvittige signings, sådan kæmpestore, som jeg tror, ville være til at få fat i, siger Ferdinand til YouTube-showet Vibe with Five.
 
- Jeg ville kigge på en spiller som Raheem Sterling. Han spiller ikke regelmæssigt, og jeg ville stille ham spørgsmålet. Jeg ville også spørge Declan Rice, hvad der sker.
 
- De to ville være de første på min liste, og så ville jeg forsøge at hente Jesse Lingard, som ryger ind og ud af Manchester Uniteds trup.
 
Ferdinand indrømmer dog også, at det er begrænset, hvem The Magpies kan hente. En spiller som eksempelvis Kylian Mbappé kan nok ikke lokkes til det nordlige England, erkender den tidligere United-stopper.
 
Ferdinand nævner også to opkomlinge, som Newcastle bør hente, og i det hele taget ville han kigge mod den engelske talentmasse.
 
- Max Aaron, højreback hos Norwich, U21-landsholdsspiller. Conor Gallagher, hent ham ind. Jeg vil have unge, engelske talenter. Newcastle er en engelsk klub, og jeg vil have en ung stamme af engelske spillere, lyder det fra Ferdinand.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE