AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:02:2023 13:28
Ferdinand er ikke i tvivl: "Han er ligaens bedste midtstopper

Rio Ferdinand er ude med store roser til Manchester United-stopperen.


Manchester United investerede stort i nye spillere i sommerens transfervindue, hvor Lisandro Martinez bl.a. blev hentet i Ajax.

Men med en pris på omkring 425 millioner kroner var mange skeptiske omkring den argentinske midtstopper grundet sin højde på 175 centimeter.

Lisandro Martinez har dog imponeret i den røde trøde på Old Trafford og har lukket munden på de mange kritikere - og ifølge Rio Ferdinand er Lisandro Martinez i øjeblikket den bedste midtstopper i Premier League.

- Ser man på formen lige nu, mener jeg ikke, at man kan argumentere imod det på nogen måde, siger Rio Ferdinand til FIVE.

- Han er dominerende, aggressiv, en leder, kommunikerer godt, viser karakter og er der i store øjeblikke, lyder det fra Manchester United-legenden.

Lisandro Martinez har spillet alle liga kampe i denne sæson på nær to kampe, og det er også blevet til et enkelt mål, da han scorede mod Arsenal.

LÆS OGSÅ: Her er sæsonens hidtil 10 dårligste signings

LÆS OGSÅ: Sky: Denne straf forventer Manchester City at få


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE