AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:07:2019 12:11
Fenerbahce om Özil-signing: Det er ikke økonomisk muligt

Fenerbahce afviser et potentielt køb af Mesut Özil grundet de økonomiske udfordringer.


Mesut Özil er en dyr herre at have for Arsenal, og derfor skulle Unai Emery angiveligt være interesseret i at få tyskeren af lønbudgettet.

Der har været rygter om et skifte til Fenerbahce.

Ifølge Sky Sports skulle den tyrkiske klub være interesseret i Mesut Özl på en lejeaftale, hvor de vil være klar på at betale en stor del af hans løn.

Nu melder Fenerbahce ud i en pressemeddelelse, at de ikke har økonomien til at bringe Arsenal-stjernen til den tyrkiske hovedstadsklub.

- Inden for de seneste uger - og især de seneste dage - har der været spekulationer om Mesut Özil, og vi vil gerne forklare situationen. Fenerbahce har ikke planer med Mesut Özil. Under de nuværende økonomiske forhold er et skridt som dette ikke muligt for begge parter, lyder det i pressemeddelelsen.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED