AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:08:2020 16:16
Fem nye signings: Bliver det her Arsenals startellever i næste sæson?

Arsenals startellever kan se rigtig stærk ud, hvis der er hold i de seneste transferrygter.


Der er for alvor gang i transferrygterne i pressen, og der bliver kædet flere spillere til Arsenal.

FA Cup-triumfen sender Arsenal til næste års Europa League, som de ellers ikke havde kvalificeret sig til gennem Premier League-tabellen, og det Mikel Arteta lidt ekstra at handle for.

Arsenal-manageren vil styrke sig på flere positioner, og Arteta har efter sigende udset sine transfermål.

I defensiven er han ifølge Daily Telegraph interesseret i Diego Carlos fra Sevilla, og på den centrale midtbane står Thomas Partey øverst på ønskelisten. Ved siden af ham vil Arsenal forsøge at forlænge lejeaftalen med Dani Ceballos.

På den offensive del af banen forlyder det hos flere engelske medier, at The Gunners lander Willian på en fri transfer. Philiippe Coutinho er efter sigende også på radaren, som Arsenal muligvis vil forsøge at hente på en lejeaftale med en købsoption.

Ovenstående tyder på, at der kan være fem nye signings på vej til Arsenal i dette transfervindue, og Mikel Artetas startellever kan muligvis se såldes ud i 2020/21-sæsonen:

Målmand: Bernd Leno

Forsvar: Hector Bellerin, William Saliba, Diego Carlos, Kieran Tierney

Central midtbane: Thomas Partey, Dani Ceballos

Offensiv midtbane: Nicolas Pépé, Phillippe Coutinho, Willian

Angriber: Pierre-Emerick Aubameyang


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED