Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
29:01:2021 21:33
Fem dage til deadlinen: Her er fem nødløsninger for Liverpool

Hvis Liverpool er på udkig efter en lappeløsning til defensiven, er der muligheder på det nuværende transfermarked.


Der har været utallige historier om, at Liverpool ikke signer en midterforsvarer bare for at signe en midterforsvarer i dette transfervindue. Det skal angiveligt også være en spiller, som kan kæmpe med om startpladserne på sigt.

Og så måske alligevel ikke. Forleden meldte velansete The Athletic i hvert fald, at Liverpool havde taget kontakt til Sokratis, da den græske midterforsvarer fik sin kontrakt med Arsenal ophævet i sidste uge. Holder det stik, vidner det altså om, at Liverpool i hvert fald undersøger sine muligheder for potentielt at signe en nødløsning for deadline day på mandag.

Herunder har vi taget et kig på fem spillere, som klubben måske kunne nå at signe for relativt beskedne midler før deadlinen.

 

1. Neven Subotic

Jürgen Klopp har et indgående kendskab til Subotic, som han selv stod i spidsen for gennem en årrække, da Dortmund sidst havde sin storhedstid.

Serberen er endnu kun 32, spillede for Union Berlin i sidste sæson, inden han senest forlod Bundesligaen for tyrkiske Denizlispor.

Her har han sidenhen fået sin kontrakt ophævet, så Liverpool kan signe ham på en fri transfer nu.

 

Ezequel Garay:

Den argentinske midterforsvarer har været rygtet til Premier League et væld af gange gennem karrieren, men det kan måske blive i karrierens absolutte efterår, at han faktisk gennemfører skiftet.

Han er nu fyldt 34 og har stået uden klub siden juli, hvor hans kontrakt med Valencia udløb. Her er tale om et enormt gamble, men Garay var i hvert fald en god midtstopper, da han var yngre.

 

Aleksandar Dragovic:

Den 29-årige østriger får regelmæssig spilletid for Bayer Leverkusen i Bundesligaen, og så har han tidligere prøvet kræfter med Premier League, da han var udlejet til Leicester tilbage i 2017 -  hvor han gjorde det ganske udmærket.

Dragovic har kontraktudløb inden for det næste halve år og burde derfor kunne signes for små penge, skulle Liverpool ønske det.

 

Steven Caulker:

Caulker floppede fælt, da han var i Liverpool, men der er sket meget for den engelske midterforsvarer sidenhen.

Han har oplevet masser op- og nedture i sin karriere, men de seneste år har han genrejst sig, og han er nu fast mand og en stor profil for Alanyaspor i Tyrkiet.

Han nærmer sig også sit kontraktudløb til sommer, så prisen burde være beskeden.

 

Gary Cahill:

Cahill har oceaner af erfaring, men problemer med at spille sig på holdet for Crystal Palace i denne sæson. Roy Hodgson har masser midterforsvarere til rådighed, og det er ikke utænkeligt, at den tidligere Liverpool-træner ville hjælpe sin gamle klub ved at sælge en.

Cahill er fyldt 35 og nærmer sig slutningen på sin kontrakt, så han kunne måske hyres på en meget kortvarig en af slagsen.

LÆS DAGENS RYGTEBØRS HER!

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED