Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:05:2020 13:19
Fem afløsere for Özil: Hvem skal Arsenals næste nummer 10 være?

Arsenal kommer næppe til at pensionere No.10-trøjen, når Mesut Özil engang forlader klubben. Her er fem kandidater til spillere, som kunne overtage den.


Intet tyder på, at Mesut Özil bliver hængende i Arsenal i mere end et år, da hans kontrakt udløber i 2021, og meget lidt tyder på, at klubben er interesseret i at forlænge den.

Derfor har Football London taget et kig på fem spillere, som kunne overtage den berømte No.10-trøje, når den tyske playmaker stempler ud.

Jonathan David

Den unge canadiske forward har haft to fantastiske sæsoner for Gent i den bedste belgiske række, og han har været rygtet stærkt til Arsenal.

Denne sæson nåede han at score 23 gange i 40 kampe, inden ligaen blev suspenderet på grund af coronavirussen.

Det 20-årige stortalent har tilkendegivet, at han drømmer om at spille i Premier League.

Thomas Partey

Atletico Madrid-stjernen, som skulle være et toptransfermål for Arsenal, er ikke nogen 10'er i spillestil, da han ikke spiller nær så fremskrudt som eksempelvis Özil.

Partey er en solid defensiv midtbanespiller, men han kan også spille boks til boks og komme med frem.

Orkun Kökcu

Den 19-årige tyrker er blevet udråbt som mulig afløser for Mesut Özil, så det er slet ikke utænkeligt, at Feyenoord-spilleren kunne blive den næste 10'er på The Emirates.

Flere journalister har bekræftet, at Arsenal har været i forhandlinger med spiller og klub, og Kökcu minder meget mere om en klassisk 10'er end eksempelvis Partey.

Gabriel Martinelli

Martinelli har allerede nu vist sig som et hit, og det er svært ikke at se stortalentet udvikle sig til en klassespiller med tiden.

Får han en endnu mere toneangivende rolle i næste sæson, er det måske ganske naturligt at give ham No. 10, når Özil ikke er i klubben mere.

Jack Grealish

Aston Villa-stjernen har været rygtet stærkt til Manchester United, men det står ikke skrevet i sten, at han ender på Old Trafford - slet ikke, hvis Paul Pogba forbliver i klubben.

Rykker Aston Villa ned, vil Grealish dog næsten med garanti blive solgt, og Arsenal kunne måske slå til, hvis prisen er rigtig.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE