AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonStoke CitySwansea CityTottenham HotspurWatford FCWest Bromwich AlbionWest Ham United
12:10:2017 10:10
Fem år mere: Manchester United vil give Mourinho ny kontrakt

Manchester United har planer om at tilbyde José Mourinho en ny kontrakt.


José Mourinho er i gang med sin anden sæson i spidsen for Manchester United, og han ser ud til at have fået styr på tropperne hos De Røde Djævle. Klubben er godt tilfredse med den portugisiske manager, og derfor vil de have ham til at underskrive en ny kontrakt.

The Sun skriver i dag at Manchester United vil tilbyde Mourinho en ny femårig kontrakt, hvor han samlet set vil tjene £65 millioner.

I øjeblikket er Mourinho sammen med Pep Guardiola den bedst betalte manager i verden. De to mestertrænere tjener hver især £250.000 om ugen.

Ugelønnen vil være omtrent den samme i den nye kontrakt, men portugiseren kan se frem til at få store bonusser for trofæer og ligapositioner, hævder den engelske avis, som også melder om, at de endelige betingelser stadig skal forhandles på plads.

José Mourinho underskrev i 2016 en treårig kontrakt med Manchester United. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED