Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:06:2022 23:15
FCK-legende afviste PL-gigant: "Min største fortrydelse"

Det blev et 'nej tak', da Sibusiso Zuma fik et tilbud om at komme til Premier League tilbage i starten af 00'erne.


I starten af 00'erne var Sibusiso Zuma en stor stjerne for FC København og præstationerne gik ikke ubemærket hen.

Tilbage i 2001 afgav Arsenal et bud på den daværende FC København-angriber, som lød på £5 millioner. Det svarede dengang til 60 millioner kroner.

Sibusiso Zuma fik tilbudt en stor kontrakt, men han valgte at blive i den danske hovedstadsklub, og han fortryder, at han ikke sagde ja til The Gunners.

- Jeg fik et tilbud fra Arsenal. I min karriere er dét det eneste, jeg fortryder. Jeg ville virkelig gerne have været i England, men på det tidspunkt spillede jeg så godt for FC København, siger han til GOAL Italia.

- Min manager ville have, at jeg blev i to år, hvorefter jeg skulle til AC MIlan.

- Arsene Wenger så mig spille mod Dortmund i UEFA Cuppen, men fansene var så glade, og jeg besluttede at vente. Jeg troede, jeg fik en chance mere en sæson eller to senere, men Arsenal gav kun ét tilbud, lyder det fra den tidligere FCK-angriber.

I 2005 skiftede Sibusiso Zuma til Bielefeld, hvorefter han spillede for Mamelodi Sundowns, FC Nordsjælland, Vasco da Gama og SuperSport United, hvor han stoppede karrieren i 2015.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE