Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

FC Barcelona vil hente Liverpool-stjerne

Af Emil Plovgaard
01.04.2023 Kl. 20:28
En transfer kan dog vise sig at blive vanskelig.

Mohamed Salah har været en af de bedste offensivspillere i Premier League siden skiftet til Liverpool.

Den 30-årige har hjulpet klubben med at vinde ethvert tilgængeligt trofæ.

I denne sæson har han scoret 22 mål og lagt op til yderligere 11 mål på tværs af samtlige turneringer på trods af, at ikke alting har kørt på skinner for Liverpool.

LÆS OGSÅ: Liverpools bus blev angrebet

Det har kastet interesse af sig fra Real Madrid, men det forlyder nu, at også ærkerivalerne fra FC Barcelona skulle vise interesse. Det melder Catalunya Radio.

Liverpool-stjernen blev også sat i forbindelse med et skifte væk fra Anfield sidste sommer, men her valgte egypteren i stedet at skrive under på en forlængelse med klubben.

Det er derfor også usandsynligt, at Liverpool har tænkt sig at indkassere penge for Salah på nuværende tidspunkt, og Barcelona skal sandsynligvis lede andetsteds i håbet om offensive forstærkninger.

Desuden tjener Salah en god hyre hos Liverpool, og det er ikke sikkert, at Xavis mandskab i den forbindelse vil fremstå lige så attraktive. Klubben gennemlever i øjeblikket økonomiske vanskeligheder, og derfor skal der skæres ind til benet til sommer.

Barcelonas Raphinha har været undervældende, siden han byttede Leeds ud med en tilværelse i Catalonien sidste sommer, og derfor er en eller flere offensive forstærkninger højt på dagsordenen blandt La Ligas aktuelle tophold.

LÆS OGSÅ: – Skil dig af med disse 10 spillere, Ten Hag

LÆS OGSÅ: Ekspert storroser Liverpool-stjerne

 
Annonce