Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:05:2021 17:32
Farvel til Woodward: Her er favoritten til at erstatte den udskældte direktør

Manchester United er i fuld gang med at finde en erstatning til Ed Woodward, som snart forlader sin post.


Efter Super League-fadæsen blev det meldt ud hos Manchester United, at Ed Woodward forlader sin post som næstformand og direktør i slutningen af 2021.

Ed Woodward har den mest magtfulde direktørpost i Manchester United, og de er allerede gået i gang med at finde erstatningen.

Det lader til at blive gjort internt, da klubben ifølge The Guardian har udset sig Richard Arnold som favorit til at erstatte Ed Woodward. 

Richard Arnold er i øjeblikket klubbens 'Group Managing Director', men han er ikke den eneste kandidat, skriver The Guardian.

Cliff Baty, som har rollen 'Chief Financial Officer' samt Hemen Tseayo med rollen som Head of Corporate Finance er også i spil til jobbet.

Glazer-familien er efter sigende mest interesseret i at finde en internt i klubben fremfor at finde en ny person, som ikke er helt inde i klubben.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED