AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:08:2020 14:37
Farvel og tak: Syv spillere som Arsenal kan skille sig af med denne sommer

Arrivederci, auf wiedersehen og adieu. Arsenal skal have råd til at foretage sig ting og sager på transfermarkedet, og derfor er der ikke plads til op til syv spillere længere.


Mikel Arteta er opsat på forandringer denne sommer, og ikke færre end syv spillere kan forlade The Gunners i løbet af transfervinduet.

Arsenal står over for en større rokade, idet klubben skal forsøge at forstærke sig i forsøget på at forbedre den ottendeplads, som de sluttede på i Premier League i den netop overståede sæson.

Arteta overtog trænersædet fra sin landsmand, Unai Emery, midtvejs i sæsonen, og havde derfor ikke den store indflydelse på spillertruppen i den sidste halvdel.

Det kan han dog nu få rådet bod på. I alt syv spillere står måske overfor den utaknemmelige besked om, at der ikke længere er brug for deres tilstedeværelse.

Det drejer sig om Mesut Özil, Ainsley Maitland-Niles, Matteo Guendouzi, Sokratis, Henrikh Mkhitaryan, Sead Kolasinac og Lucas Torreira.

Afgangene skal give luft til budgettet, så en forlængelse med Pierre-Emerick Aubameyang kan sikres, en sign-off-fee til Willian gives, samt at købe topprioriteterne Gabriel Magalhaês og Thomas Partey fri af deres respektive kontrakter med henholdsvis Lille og Atlético Madrid.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED