Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:09:2021 10:07
Farvel og tak: PL-stjerne er i forhandlinger om skifte

Det kan efterhånden kun være spørgsmål om tid, før James Rodriguez forlader Everton.


Rafael Benitez er ankommet til Everton og har fået en god start med The Toffees.

Everton-manageren har ikke brugt James Rodriguez, som efter sigende ikke har været tilgængelig af flere forskellige årsager. 

Var James Rodriguez tilgængelig, havde det formentlig ikke ændret så meget, da han ikke indgår i Rafael Benitez' planer, skriver Paul Joyce fra The Times.

I sommervinduet blev colombianeren rygtet til flere klubber, men det endte ikke med det skifte. Det kan dog snart blive en realitet.

Artiklen fortsætter under billedet

I sine 26 kampe for Everton står James Rodriguez noteret for 6 mål og 9 assists

Ifølge The Times-journalisten håber James Rodriguez på at blive løsrivet fra sin kontrakt med Everton og skifte til en klub i Qatar. 

Med sin status som stjernespiller i Sydamerika er der ingen tvivl om, at der med stor sandsynlighed er en klub eller to, som vil være meget interesseret i James Rodriguez - og der er også noget under opsejling.

Han skulle efter sigende allerede være i Qatar og forhandle med en klub. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE