AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:07:2020 16:46
Farvel og tak: Her er de seks spillere United har til salg denne sommer

The Athletic skriver, at Manchester United har seks spillere på salgslisten i øjeblikket.


Om Manchester United signer én, to, tre eller slet ingen denne sommer, må tiden vise, men chancerne stiger markant, hvis klubben er i stand til at booste sit transferbudget via salget af en række overflødige spillere.

Ifølge The Athletic er der i øjeblikket seks spillere til salg;  Det drejer sig om Alexis Sanchez, Marcos Rojo, Chris Smalling, Phil Jones, Jesse Lingard og Diogo Dalot.

Goal har blandt andet skrevet, at Antonio Conte og Inter havde en interesse i at signe Sanchez permanent. Smalling skulle ligeledes være tæt på at fuldføre et permanent skifte til AS Roma.

Rojo ventes også solgt, men det er svært at vurdere, hvor mange penge Manchester United kan håbe på for den argentinske forsvarer.  Det samme gælder Jones, der endnu kun er 28, men har en frygtelig skadeshistorik.

Lingard har gennemgået et kolossalt formdyk og har nu kun ét år tilbage på sin kontrakt, hvormed det kunne give mening at tage afsked med ham denne sommer.

Dalot er stadig ung, men Ole Gunnar Solskjær har efter Project Restart vist, at han hellere ville bruge Brandon Williams som indskifter på højrebacken frem for portugiseren.  Er der en køber, er Dalot altså også til salg.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED