AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:06:2019 09:40
Farvel, Kaptajn Koscielny: Arsenal er klar til at sælge forsvareren

I går kunne Bild berette, at Dortmund er interesseret i at hente Arsenal-kaptajnen, som har fået tilladelse til at forlade klubben for et bud på £10,6 millioner.


Den 33-årige Arsenal-kaptajns karriere på The Emirates kan være nået til vejs ende, for Arsenal er ifølge Daily Mirror klar til at sælge Laurent Koscielny til Dortmund.

The Gunners forlanger dog i omegnen af £10 millioner for at sælge den 33-årige midterforsvarer, som har været i klubben siden 2010. 

Koscielny var langtidsskadet store dele af sidste sæson, men nåede at gøre comeback og få relativt meget spilletid mod slutningen af sæsonen.

Ikke desto mindre skulle franskmanden angiveligt selv ønske en ny udfordring, og da Arsenal ikke er interesseret i at forlænge hans kontrakt, ønsker Koscielny sig nu væk.

Gennem årene har Koscielny været blandt The Gunners' klart mest overbevisende midterforsvarere, men i en alder af 33 år er det måske også det rette tidspunkt at erstatte ham.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED