FANTASTISKE ANFIELD: Se The Kops store præstation da City blev slået

05.04.2018 Kl. 23:32
European Nights på Anfield var tilbage i storform, da Liverpool onsdag aften slog Manchester City med 3-0. Se stemningsvideoen øverst i artiklen!

Stående ovationer, Mo Salah-sang, You'll Never Walk Alone og meget andet. Da Liverpool onsdag slog Manchester City med 3-0 i den første af to kampe i Champions Leagues kvartfinaler havde Anfield en masse at skulle have sagt.

Hjemmebanen imponerende seere verden over, inspirerede Liverpool-holdet på banen og intimiderede gæsterne fra Manchester City. Se det bedste fra Anfields store præstation onsdag aften i videoen øverst i artiklen. IMPONERENDE!

REFERAT FRA KAMPEN:

Kampen levede i allerhøjeste grad op til forventningerne i en hæsblæsende forestilling på Anfield mellem de to eneste tilbageværende engelske klubber i turneringen – Liverpool og Manchester City.

Liverpool leverede en sublim første halvleg, hvor hjemmeholdet overfaldt gæsterne og scorede tre gange, og efter en målløs anden halvleg sluttede kampen 3-0 til hjemmeholdet.

Allerede efter 12 minutter slog Liverpool til på en omstilling, da Mohamed Salah blev stukket i dybden og fandt angrebsmakkeren Roberto Firmino, hvis forsøg dog blev reddet af Ederson.

Det så umiddelbart ud til, at City-forsvaret havde afværget situationen, men Firmino reagerede hurtigere end Nicolás Otamendi, da bolden faldt for fødderne af ham.

Firmino fandt Salah med en lang tå, og så kunne Salah score sit sæsonmål nummer 38.

Efter målet prøvede Manchester City at holde fast i spillet, men Liverpool fik gang på gang tacklet sig til bolden, og efter 21 minutter var den gal igen for City.

City mistede bolden midt på egen banehalvdel, og Alex Oxlade-Chamberlain sparkede fra kanten af feltet resolut bolden ind bag en chanceløs Ederson.

Ti minutter senere blev Ederson nok en gang passeret, da Sadio Mané satte pandebrasken på et indlæg fra Mohamed Salah.

I første halvlegs sidste kvarter fik Manchester City sat en prop i defensiven, og så kunne mandskaberne gå til pause efter en noget nær pletfri første halvleg fra Liverpools side.

Hvor første halvleg forløb fuldstændig på Liverpools præmisser, var Manchester City dominerende efter sidebyttet. Og tingene blev ikke bedre for hjemmeholdet, da Mohamed Salah måtte lade sig udskifte med en skade.

Gæsterne fik dog ikke for alvor slået kapital af spilovertaget, og så kunne kampens tyske dommer, Felix Brych, fløjte kampen af med stillingen 3-0 på måltavlen.

Føringen skal Merseyside-klubben forsøge at forsvare, når der spilles returkamp tirsdag 10. april på Etihad Stadium.