AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:06:2019 23:27
Fansene har talt: Her er top seks-klubbernes drømmesigning

Vi har snakket med fans fra de engelske top seks-klubber, der har givet deres bud på den spiller, de helst ser tiltræde deres klub denne sommer.


 

Peter Høst, Arsenal-fan og bestyrelsesmedlem i Arsenal Denmark

Samuel Umtiti fra Barcelona

- Vi har brug for en ny forsvarsspiller, for Laurent Koscielny er gammel, og vi mangler en, der kan tage over og bære forsvaret. Det er vores helt store svaghed, og Samuel Umtiti, der er blevet kædet sammen med et skifte til Arsenal, har den rette profil og erfaringen til at styre defensiven. Han kan være den rygrad, som Shkodran Mustafi aldrig er blevet.  Et andet muligt bud er Dayot Upemecano fra RB Leipzig. Han er ung, men virker måske som en mere realistisk signing, selvom det også kunne være fedt, hvis rygterne om Joachim Andersen er sande. Vi har ikke haft en dansker på Arsenals herrehold siden Nicklas Bendtner, så det ville være stort for de danske Arsenal-fans. 

 

Mads Oddershede, Chelsea-fan og redaktør for Chelsea Support Danmark

Mauro Icardi fra Inter Milan

- Det er svært at udtale sig om den ideelle signing denne sommer, når vi ikke kan hente spillere, men positionsmæssigt er det ikke svært at påpege, hvor vi mangler en forstærkning - angriberposten. Til den position synes jeg, at Mauro Icardi fra Inter kunne være rigtig spændende, da Chelsea længe har manglet noget kynisme foran mål, og det har argentineren vist masser af i karrieren. Vi har brug for en angriber i samme kaliber som Kane, Salah og Aguero, hvis vi skal kunne udfordre om titlen. Men kan vi ikke hente nogle spillere, så håber jeg på, at unge Tammy Abraham slår til i den kommende sæson, og det bliver spændende at se, om han kan tage skridtet op. 

 

Clark James, Liverpool-fan og stifter af Redmen Family

Ryan Sessegnon fra Fulham

- En alsidig ung, engelsk venstrebenet spiller, der nu har hele sæsoner under bæltet i både den bedste og næstbedste engelske række, til trods for, at han kun lige er fyldt 19 år. Han har blot 12 måneder tilbage af kontrakten i Fulham & han kan agere backup for både Andy Robertson på venstreback og på flankerne på de forreste positioner. Er desuden Liverpool-fan og en spiller, som Klopp havde i kikkerten sidste sommer - der valgte teenageren dog den modne beslutning: Nemlig at blive i Fulham for at spille regelmæssig fodbold. Nu er det tid til en ny udfordring.

Svante Wettergren, Manchester United-fan, stifter og tidligere vært på Old Trafford.dk's podcast.

Bruno Fernandes fra Sporting Lissabon

- Det er svært at vælge blot én ny signing, for Manchester United har brug for fem nye spillere til startopstillingen alene. Forsvaret mangler en verdensklasse leder, men efter Ander Herreras afgang er midtbanen dét sted, som har mest akut brug for forstærkning. Derfor ville mit ideelle spillerkøb være Bruno Fernandes. United mangler ledere, og Fernandes er anfører for Sporting. Han har mestendel spillet offensiv midtbanespiller i Portugal, men jeg tror sagtens, at han kan fungere mere centralt i en tremandsmidtbane, da han er energisk og har et stort løbepensum. Læg dertil, at han er farlig offensiv, scorer masser mål, assisterer, og så er han skarp på dødbolde, hvilket forhåbentligt kan hæve niveauet på holdets forfærdelige indlæg. 

Søren Langelund, Manchester City-fan og deltager af Premier League-Parlament på TV3 Sport.

Rodrigo Hernandez (Bedre kendt som Rodri) fra Atletico Madrid

- Hvis vi kun skulle lave en signing, så skulle det uden tvivl være Rodri. Vi har brug for en ny central midtbanespiller med fremtid i sig, for Fernandinho kan ikke længere klare en hel sæson, og vi har brug for, at han kan dække ind i forsvaret. Et andet navn, som Pep Guardiola skulle være lun på, er Tanguy Ndombele. Ham ville jeg bestemt heller ikke græde over at få fingrene i, men jeg tror, at Rodri besidder en bedre blanding af teknik, fysik og tempo. Med lidt lykke og held snakker vi om, at Rodri bliver den næste Sergio Busquets.  

Christian Wolny, Tottenham-fan og vært på Fodboldministeriet

Isco fra Real Madrid

- Der er flere positioner, Spurs er nødt til at hente spillere til – både til bredden og toppen. Også positioner, der er vigtigere og mere presserende end den, jeg peger på her. F.eks. højre back, 6’er og 9’er. Men min drømmesigning til Tottenham denne sommer er: Isco fra Real Madrid. Isco er en moden med erfaring fra det allerøverste niveau i Real og for Spanien. En færdiguddannet spiller, i modsætning til de fleste Tottenham normal kan få fat på, men stadig også en sulten spiller, der kun sjældent har fået mulighed for at være en fast del af et hold. Eller for at lede et hold for den sags skyld. Begge dele kan ligge for hans fødder i Tottenham, og mit indtryk er, at han spillemæssigt vil passe fint ind. Spurs har flere gange forhørt sig. Real har ikke stået i vejen, men isco selv har takket nej. Så mon ikke jeg må nøjes med drømmen. Endnu engang...


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED