AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:05:2019 13:29
Fankritik påvirker ikke Chelsea-profil: Sådan er det at spille fodbold

Efter at have været en af sit holds bedste spillere i både 2016/17- og 2017/18-sæsonen har situationen været noget anderledes for Marcos Alonso i denne sæson, og det har han fået at føle.


Forsvarsspilleren er blevet rykket tilbage som venstre back af Maurizio Sarri efter at have spillet wingback under Antonio Contes ledelse, og det har været svært for spanieren at vænne sig til den mere tilbagetrukne position.

Præstationerne i denne sæson har medført stor kritik blandt Chelseas fans, men det er dog ikke kommet ind under huden på den tidligere Fiorentina-spiller.

- Sådan er at spille fodbold. Jo bedre en klub du spiller for, desto flere fans følger dig, og der er millioner af trænere rundt omkring i verden. Nogle af dem forstår fodbold på en måde, nogle af dem har en anden mening.

- Jeg er den bedste til at vurdere, når jeg spiller godt, og hvornår jeg ikke gør. Selvfølgelig spiller man nogle dårlige kampe gennem sæsonen, men det har været en god sæson, fortæller Marcos Alonso til ESPN.

Spanieren er til tider blevet bænket til fordel for Emerson i løbet af sæsonen, og de to forsvarere skal kæmpe om en startplads til sæsonens sidste kamp, hvor Arsenal er modstanderen i Europa League-finalen.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED