AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonStoke CitySwansea CityTottenham HotspurWatford FCWest Bromwich AlbionWest Ham United
20:03:2017 15:46
Fangruppe bag flyvende støttebanner: Wenger fortjener mere respekt

En fangruppe fra Hong Kong forklarer nu, hvorfor de sendte et banner over The Hawthorns i weekenden.


Kritikken af Arsenals franske manager Arsene Wenger har været massiv i denne sæson, hvor The Gunners har leveret svingende præstationer. Senest har det nærmest lignet, at spillerne ikke længere gider at spille for den franske manager, som har stået i spidsen for Arsenal igennem mere end 20 år. 

Flere fangrupper har ligeledes medbragt banner til Arsenals kampe med teksten "No Contract: Wenger out", men til lørdagens udekamp mod West Bromwich fløj der pludselig et banner med teksten "In Arsene We trust #RespectAW" og det har efterfølgende ført til en del spørgsmål. 

Nu forklarer en fangruppe fra Hong Kong dog i en pressemeddelelse, hvorfor de valgte at flyve et banner over The Hawthorns i weekenden:

- Vi er Gooners20. Vi blev startet af 20 Arsenal-fans som mente, at respekt var en kerne dyd. Vi arrangerede banneret over The Hawthorns i weekenden og for at afklare ubesvarede spørgsmål har vi valgt at sende dette brev. På internettet kan vi se, at ledelsen bliver beskyldt for at stå bag, men det vil vi gerne starte med at afvise, står der i indledningen:

- Banneret var en spontan beslutning, som blev foretaget på to dage. Vi valgte at gøre det, fordi vi vil vise Arsene Wenger respekt for det arbejde, han har leveret i vores klub igennem mange år. 

- Vi ser gerne, at Arsene Wenger fortsætter i Arsenal mange år endnu, men vi ved også, at det er en beslutning som foretages mellem ham og ledelsen. Vi ved også, at folk har forskellige holdninger til hans fremtid, men vi vil bare gerne se mere respekt til vores manager. Både på og uden for banen. Vi beklager misforståelsen, skriver fangruppen til sidst. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED