Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:08:2021 21:22
Falsk alarm: Cristiano Ronaldo bliver i Juventus

Cristiano Ronaldo bliver i Juventus, lyder det nu fra Fabrizio Romano.


Transfereksperten Fabrizio Romano har været særdeles aktiv på Twitter her til aften, hvor historier har fløjet om ørene på den travle italiener.

Tidligere på aftenen forlød det, at Cristiano Ronaldo havde bedt om at starte ude i Juventus' sæsonpræmiere, da han skulle have ønsket at finde en vej væk fra Allianz Stadium, inden måneden er omme.

Selv transfereksperter som Romano hoppede med på denne historie, men TV-stationen DAZN var hurtigt ude med et interview med Juves vice præsident Pavel Nedved, der såede betydeligt tvivl i spekulationerne.

- Vi og Ronaldo besluttede i samråd, at han ville starte på bænken. Det er normalt. Han vil hundrede procent blive, lød det fra tjekken.

Nu melder Romano igen om afkræftende nyt omkring det omtalte CR7-exit i Juventus denne sommer.

Manager Max Allegri citeres for følgende: 

- Ronaldo er klar, ja. Jeg talte med ham før kampen, og vi besluttede, at han ville starte på bænken. Han kom ind i anden halvleg, og han gjorde det godt.

Den italienske journalist Fabrizio Romano tilføjer om situationen, at status lige nu er, at Juve ikke har modtaget bud, mens man heller ikke ønsker at slippe den portugisiske superstjerne, der har kontraktudløb til næste sommer.

Det er stadig noget uklart, hvad Ronaldos personlige præference er, men faktum lader til at være, at han vil følge sin kontrakt i Juventus til dørs.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE