AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:06:2019 23:09
Færdig i Chelsea: Higuain vil slutte karrieren i Juventus

Det er ikke utænkeligt, at der er to fra Chelsea, der skifter til Juventus. Gonzalo Higuain og Maurizio Sarri. Begge er formentligt på vej til Torino.


Gonzalo Higuain har ikke været nogen stor succes i Chelsea, om end han blev genforenet med sin forhenværende manager Maurizio Sarri. Higuain har scoret fem mål i Premier League, og argentineren når højst sandsynligt ikke at score det sjette. I hvert fald ikke hvis det står til ham selv.

Higuain har været rygtet til Roma på det seneste, men det rygte skyder Higuains bror og agent til jorden.

- Gonzalo ønsker at respektere sin kontrakt, og derfor vil han blive i Juventus i to år mere, siger Nicolas Higuain ifølge Radio Marte.

- Hans præstationer i Juventus har været gode, og det er ikke en mulighed, at han skifter til en anden italiensk klub, siger han endvidere.

Hverken Roma eller Chelsea virker derfor til at være stedet, hvor argentineren spiller næste sæson.

Meget kunne dermed tyde på, at Higuain drager med Sarri til Juventus. Makkerparret har førhen vist sig at være skræmmende stærke sammen, da Higuain scorede 36 mål i 35 ligekampe i Serie A i 2015/2016.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED