AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
31:07:2020 20:18
Fabregas afslører: Derfor hepper jeg på Arsenal i FA Cup-finalen

Cesc Fabregas har spillet for både Arsenal og Chelsea, og i forbindelse med morgendagens FA Cup-finale mellem de to har spanieren afsløret, hvem han håber, der løber med trofæet.


Der venter et vaskeægte London-brag, når Arsenal og Chelsea i morgen tørner sammen i FA Cup-finalen på Wembley. 

For spanske Cesc Fabregas bliver kampen en speciel oplevelse, da han har spillet for begge klubber, og man kan med rette undre sig over, hvem han mon holder med i finalen. 

Det har den engelske avis Daily Telegraph naturligvis også spurgt ham om, og Fabregas afslører, at han hepper på Arsenal, hvilket der er en ganske god grund til: 

- Arsenal har mere brug for trofæet. Chelsea har næsten vundet et trofæ hvert år, så det er anderledes for dem, siger Fabregas til avisen. 

- Arsenal har brug for trofæet, og de har brug for sejren i forhold til at komme i Europa League. Chelsea har kvalificeret sig til Champions League, mens Arsenal lige nu står med ingenting. 

Finalen mellem Arsenal og Chelsea skydes i gang klokken 18.30. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED