AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:06:2019 15:41
Fabinho: Første sæson var ikke nem - men succesfuld

Brasilianske Fabinho synes ikke, at den første sæson som Liverpool-spiller var nem - men han kalder den en succes.


Da kalenderen skiftede til oktober 2018 havde Fabinho endnu ikke fået en startplads i Premier League, og der var begyndt at opstå en del tvivl om, hvorvidt Liverpool havde lavet et regulært fejlkøb.

Eftersom sæsonen skred frem fik Fabinho dog etableret sig som fast mand i startopstillingen hos the Reds, og han endte blandt andet med at starte på banen i Champions League-finalen.

Selvom det sluttede ganske lykkeligt for den brasilianske midtbanespiller, kan han dog fortælle, at det ikke var nemt for ham at komme til den engelske storklub.

- Overordnet set synes jeg, at min første sæson i Liverpool var god. I min første sæson vidste jeg, at der ville være ting, jeg skulle lære og vænne mig til. Jeg gik gennem det. Det tog ikke lang tid, men det var ikke nemt at starte på en frisk. Jeg var udeladt i nogle kampe, fortæller han til Sky Sports.

- Selvom jeg sagde til mig selv, at jeg skulle arbejde hårdt og være tålmodig, er det ikke nemt at være ude af holdet. Men det er fortid nu. Jeg startede med at spille mere.

- Desto mere man spiller, desto mere nyder man at spille fodbold. Jeg synes, at jeg blev en vigtig del af holdet. Jeg gav manageren endnu en mulighed. Så jeg synes, det var en rigtig god sæson.

Fabinho endte med at spille 41 kampe for Liverpool gennem sæsonen.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED