AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:07:2022 21:03
FA med bøn til Liverpool- og City-fans: Tag ikke toget!

En noget spøjs udmelding i disse så klimabevidste tider.


Det engelske fodboldforbund, FA, er kommet med en noget mærkværdig bøn til fans af Liverpool og Manchester City i disse ellers så klimabevidste tider.

De to klubbers fans opfordres nemlig til at finde transportmidler end toget, når klubberne lørdag 30. juli støder sammen i Community Shield-finalen på King Power Stadium i Leicester.

Det oplyser en talsperson fra fodboldforbundet ifølge Daily Mail.

Grunden til, at FA nu skrider til handling, er at der forventes et større antal strejker i England.

FA-ledelsen er af den overbevisning, at størstedelen af fansene i forvejen havde tænkt sig at ty til bilen, men de, der skulle til Leicester via tog, opfordres nu til at omarrangere planerne.

- Det engelske fodboldforbund er blevet orienteret om strejker på jernbanenettet lørdag 30. juli, lyder det fra talspersonen.
 
- Vores information viser, at størstedelen af tilhængerne ventes at komme i bil, og at der er tilstrækkelig kapacitet til at udfylde behovet via biler og privatbiler. Vi råder alle, der har tænkt sig at tage toget, til at søge alternative muligheder, siger denne talsperson ifølge Daily Mail.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE