AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:07:2019 10:14
FA lugter blod: Sturridge risikerer endnu længere karantæne fra fodbold

Daniel Sturridge kan risikere at måtte bruge endnu længere tid på sidelinjen, efter han er blevet fundet skyldig i at have brudt betting-reglerne for professionelle fodboldspillere.


Daniel Sturridge blev torsdag idømt seks ugers karantæne fra fodbold samt en bøde på £75.000 for brud på bettingreglerne.

Men det engelske fodboldforbund er alt andet end tilfredse med straffen og appellerer nu dommen. FA mener, at Sturridge bør idømmes mindst 6 måneders karantæne fra at spille fodbold.

Det skriver The Times fredag.

Daniel Sturridge blev fundet skyldig i at have videregivet insider-informationer til familie og venner om sit mulige lejeskifte til Sevilla i januar 2018.

Hans pårørende stod til at tjene op mod £300.000, havde bettingselskaberne ikke lugtet lunten og nægtet at lade dem placere penge på skiftet.

Torsdag modtog han så sin straf, men det engelske fodboldforbund mener ikke, at de seks ugers karantæne afspejler grovheden af den overtrædelse af bettingreglerne, som Sturridge er blevet fundet skyldig i.

Derfor får sagen mod den tidligere Liverpool-angriber altså umiddelbart endnu en omgang, og det kan potentielt få konsekvenser for Sturridges karriere.

Han forlod Liverpool efter kontraktudløb i slutningen af juni og skulle angiveligt være i forhandlinger om en fri transfer til Aston Villa.

Spørgsmålet er så, om The Villans eller nogle andre klubber er interesseret i en spiller, som potentielt risikerer at få karantæne i seks måneder eller mere.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED