AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
31:07:2020 18:17
FA Cup-finalisternes kombinerede XI: Arsenal – Chelsea

FA Cup-finalen spilles i morgen 18.30 dansk tid mellem Arsenal og Chelsea. Vi kommer derfor her med vores bud på det bedste hold stillet ud fra de to klubbers tilgængelige spillere til kampen.


Målmand: Bernd Leno

Der er ingen tvivl på målmandsposten, når der skal vælges mellem de to mandskabers respektive sidste skanser. Chelsea har – i Kepa - verdens dyreste målmand målt i indkøbspris, men han har haft det meget svært siden sit skifte fra Spanien.

Arsenals målmand har derimod bevist sit værd i klubben, og han betragtes af mange som blandt de bedste keepere i Premier League i denne sæson. Det skal dog siges, at Bernd Leno er tvivlsom til morgendagens kamp.

Højre back: Cesar Azpilicueta

Denne position var heller ikke rigtigt til nogen diskussion. Chelseas højre back havde det svært i starten af denne sæson, men han har igen vist sit værd som anfører, leder og en meget driftsikker forsvarsspiller for The Blues.

Arsenal har spillet med lidt af hvert på højre back i denne sæson, hvor Azpilicuetas landsmand fra Spanien Hector Bellerin har været meget skadet, og derfor har han ikke rigtigt været i betragtning.

Centerforsvar: Antonio Rüdiger

De to centrale forsvarsspillere er svære at vælge mellem disse to hold, for ingen af dem imponerer stort lige netop på den position.

Rüdiger tager dog den ene plads, fordi – på trods af sine mangler – har en fysisk styrke og hurtighed som vel kun matches af hans makker Kurt Zouma.

Centerforsvar: Kurt Zouma

Chelsea skippede før sæsonen David Luiz til Arsenal, og han har lavet flere graverende fejl i defensiven for sin nye klub, og derfor er han et mulehår bag Zouma, der dog også har sine mangler.

Det samme gælder Rob Holding fra Arsenal, der har spillet så få kampe på grund af skader, at det er svært at vurdere niveauet på englænderen. Mustafi er ikke skadesfri til morgendagens kamp, og derfor var han heller ikke betragtning.

Venstre back: Kieran Tierney

Endnu en position, hvor det ikke er verdensklasse på nogle af de to mandskaber. Kieran Tierney har dog et stort potentiale, og derfor ender han foran Marcos Alonso, der har vist sig mere stærk på en wingback end en decideret venstre dør.

Arsenals unge stjernefrø Bukayo Saka har også til tider spillet positionen med god succes, men vi ser ham mere som en fremtidig offensiv stjerne.

Central midtbane: N’Golo Kanté

Frank Lampard har netop annonceret, at Kanté er blevet fit til morgendagens finale, det bliver dog spændende at se, om han er klar til at starte inde.

Der er dog ingen tvivl om, at han er en af verdens bedste midtbanespillere, og derfor er han også selvvalgt på dette kombinerede hold.

Central midtbane: Mateo Kovacic

Kroaten på Chelseas midtbane har vist sig som en stærk signing i denne sæson, efter han skiftede permanent fra Real Madrid efter første år på leje hos Chelsea. God teknik, godt drive og en masse løb i benene har gjort ham til en sikker starter hos Chelsea.

Om han er sikker starter på dette hold, kan diskuteres, men vi vurderer, at han er foran Granit Xhaka, Lucas Torreira og Dani Ceballos på Arsenals midtbane.

Højre wing: Willian

Chelseas brasilianske kantspiller ser ikke ud til at ældes. Han har samme drive, energi og arbejdsraseri, som han altid har haft, og samtidig er slutproduktet blevet bedre.

Han klemmer sig ind foran Arsenals Nicolas Pepe, der ikke har imponeret så meget, som Arsenal håbede på, da de hentede ham for et stort beløb før denne sæson.

Offensiv midtbane: Christian Pulisic

Sikke en åbenbaring amerikaneren har været for Chelsea i løbet af denne sæson, hvor de elegante driblinger krydret med fart til tider har drevet så meget gæk med modstanderne, at Chelseas fans næsten har glemt Eden Hazard – så god er han dog ikke endnu, men han er god.

Vi har smidt Pulisic ind foran spillere som Mason Mount og Joseph Willock, og selvom amerikaneren normalt huserer på venstre wing, så skal der være plads til en vis målfarlig herre på netop den position.

Venstre wing: Pierre-Emerick Aubameyang

Gaboneseren har siden – og før – sit skifte fra Dortmund til Arsenal været en sand målmaskine. Hans hurtighed, målnæse og afslutninger er på et så højt niveau, at han var et af de sikreste kort på dette hold.

I denne sæson overgik kun Jamie Vardy ham på topscorerlisten i Premier League, hvor Aubameyang sluttede med 22 scoringer, et enkelt mål bag Leicester-angriberen.

Angriber: Alexandre Lacazette

Skribenten fra PLBOLD havde sværere ved denne position, men en lille kærlighed til Lacazette gjorde, at han blev valgt frem for sin landsmand Olivier Giroud, der dog har vist sig at være i forrygende form for tiden.

Lacazette har da også scoret to mål mere end Giroud i Premier League, hvilket også er med til at gøre udslaget. Tammy Abraham fra Chelsea var tredje mand i rækken, og selvom han har scoret fem mål flere end Lacazette og syv flere end Giroud i Premier League, så er hans mindre gode form skyld i, at han ikke var tæt på at blive valgt til dette hold.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED