AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:03:2021 22:46
FA-chef om offentlige dommerkommentarer: Det kan komme på tale

Mark Bullingham fra FA fortæller, at det muligvis kan blive en realitet, at lyden fra dommerne i Premier League kan blive offentlige efter kampene.


VAR er fortsat et stort samtaleemne i Premier League, og der er mange fans, eksperter og tidligere spillere, der ønsker at få det afskaffet. 

Derudover er der flere, der kommer med forslag til, hvordan man kan gøre oplevelsen bedre for fansene.

Et af de forslag lyder bl.a. på at gøre det tilgængeligt for fansene at høre dommernes begrundelser, når de foretager VAR-kendelser, og det er en mulighed. Det fortæller FA-chef, Mark Bullingham.

- Det er værd at udforske. Alt, der kan gøre oplevelsen bedre hos fansene og hjælper dommerne, er noget, som vi skal kigge på. Vi skal se på fordele og ulemper ved det, siger Mark Bullingham til Sky Sports. 

Man har bl.a. set det i Australien, hvor man har kunne høre dommernes stemmer ved diverse kendelser, men det skal acceptereres af PGMOL, hvis det skal træde i kraft i Premier League.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE