AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:07:2020 19:54
Evra: Manchester United skuffede Martial med denne beslutning

Patrice Evra er overbevist om, at Anthony Martial blev skuffet, da Zlatan Ibrahimovic fik tildelt nummer ni.


Det er ikke hver dag, at en profil hos Manchester United bliver frataget sit trøjenummer til fordel for en ny spiller.

Ikke desto mindre var det, hvad der skete, da Zlatan Ibrahimovic meldte sin ankomst hos De Røde Djævle i 2016. Svenskeren overtog trøje nummer ni fra Anthony Martial, og det førte til skuffelse og ydmygelse af franskmanden.

Det mener Patrice Evra i hvert fald.

- Jeg mener, at han havde en fantastisk start, da han spillede under van Gaal. Jeg husker en episode, hvor klubben desværre skuffede ham rigtig meget, da de gav hans trøje til Zlatan, siger Evra til Sky Sports.

- Jeg husker, at vi var afsted med landsholdet, og han modtog et opkald fra klubben, hvor der blev sagt, at han skulle afgive sin trøje. Det var han absolut ikke glad for.

Efterfølgende dalede kvaliteten i præstationerne fra Martial, og Evra har en formodning om, at den situation havde en indvirkning på det.

Nu er Martial imidlertid tilbage i nummer nu, og han stråler igen af selvtillid og har gang i en god sæson for Manchester United.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED