Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:09:2020 18:44
Evra forklarer: Derfor er United-fansene frustrerede

Manchester United-fansene er med god grund skuffede og frustrerede.


Den tidligere Manchester United-forsvarer, Patrice Evra, mener, at klubben kan slutte i top-fire i denne sæson, selvom transfervinduet ikke har været imponerende.
 
Donny van de Beek er klubbens eneste indkøb i dette transfervindue, men han starter på bænken i aftenens opgør mod Crystal Palace.
 
United jagter fortsat Jadon Sancho, der til daglig tørner ud for Borussia Dortmund, og Evra ønsker mere forretning, inden vinduet lukker i.
 
- Det føles som deja-vu i transfervinduet. Vi skaber mere indflydelse på de sociale medier end i virkeligheden. Det er derfor, fansene bliver så skuffede og frustrerede, siger Evra til Sky Sprots.
 
- Donny er en god signing, jeg ønsker ham den samme start som Bruno Fernandes.
 
Evra er bevidst om, at der ligger en svær sæson og venter, men United burde have niveauet nok til en placering i top-fire, mener han.
 
- Det bliver svært - jeg mener ikke, vi havde et imponerende transfervindue. Klubben har i forvejen et par gode spillere, som ikke må skuffe Ole, for han har stor tiltro til dem. 
 
- De slutter helt sikkert i top-fire, slutter Evra.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED