Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:05:2020 11:52
Evra afslører: Sir Alex var "99 procent" sikker på at signe to superstjerner før sin pension

Den tidligere Manchester United-forsvarer fortæller, at Sir Alex satsede på at have både Gareth Bale og Cristiano Ronaldo til rådighed, kort inden han måtte trække sig.


"Jeg ville helt sikkert have fortsat som Manchester United-træner,"  fortalte Sir Alex Ferguson i et interview med The Telegraph i 2015 - to år efter, at han var stoppet som Manchester United-træner.

Men hans kone, Cathy, mistede sin tvillingesøster Bridget, og Manchester United-legenden kunne godt se, at det var nødvendigt at trække sig fra fodbolden for konens velbefindende.

Beslutningen om at gå på pension skete altså relativt pludseligt, og det stemmer fint overens med Patrice Evras seneste fortælling til Manchester Uniteds egen podcast, UTD Podcast.

Heri fortæller franskmanden nemlig, at Ferguson havde store, store - altså virkeligt store -  transferplaner i ugerne op til, at han endte med at gå på pension.

- Hvis man snakker om det hårdeste øjeblik i min Manchester United-karriere, var det, da Fergie gik på pension. To uger forinden var der meget mediesnak om, at han ville stoppe året efter, men han sagde til mig: "Patrice, jeg går aldrig på pension. Jeg er her de næste 10 år,"  fortæller franskmanden.

- Han sagde til mig: "Mit mål er, at vi med 99 procent sikkerhed får Cristiano Ronaldo og Gareth Bale. Jeg skal bare bruge de to spillere, så vinder vi Champions League igen. Der er 99 procent chance.

Det var samme sommer, som Gareth Bale endte med at skifte til Real Madrid. Spørgsmålet er, om det var gået anderledes, hvis Sir Alex Ferguson var forblevet Manchester United-træner, samtidigt med at Cristiano Ronaldo var vendt tilbage til Old Trafford.

For nok forlod han klubben i 2009, men ifølge Evra skulle den portugisiske superstjerne selv have sagt, at han gerne ville genforenes med Sir Alex Ferguson i 2013.

- Jeg snakkede med Cristiano efter min samtale med Fergie, og jeg spurgte ham, om det var sandt. Han sagde "ja," og at han ville skifte tilbage til United. Det fortalte han mig.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED