Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:09:2021 09:37
Evra afslører: Sir Alex var 99 procent sikker på to drømmesignings inden pension

Patrice Evra fortæller i en podcast, at Sir Alex Ferguson forsøgte at hente to store stjerner til Manchester United inden sin pension.


I slutningen af 2012/13-sæsonen annoncerede Sir Alex Ferguson, at han ville trække sig tilbage og indstille sin managerkarriere i Manchester United.

I den sæson vandt de mesterskabet og har ikke vundet det siden.

Sommeren 2013 blev David Moyes ansat, og han hentede Marouane Fellaini til klubben, og det var ikke de transferplaner, som Sir Alex Ferguson havde inden sit stop.

Det fortæller Patrice Evra på klubbens officielle podcast.

- To uger før sin pension var der meget snak om, at Ferguson måske ville stoppe næste år, og han sagde til mig: "Patrice. Jeg stopper aldrig. Jeg er her i 10 år mere.", og så sagde han også: "Mine mål er - og jeg er 99 procent sikker - at vi får Cristiano Ronaldo og Gareth Bale. Jeg skal bare have de to spillere for at vinde Champions League igen. Det er 99 procent sikkert, siger Patrice Evra. 

Artiklen fortsætter under billedet

- Og jeg har snakket med Ronaldo, og han sagde, at han sagde ja til bossen (Sir Alex Ferguson, red.) og var klar til at skifte. Det har han sagt til mig. 

- To uger senere ankom vi til Carringtom, og der var en masse kameraer. Jeg tænkte bare, at nogen må have gjort noget forkert. 

- Så kom Ferguson ind i omklædningsummet for at snakke, og det er aldrig godt. Han kom ind og sagde: "Jeg er virkelig ked af det. Nogle har sagt, at jeg går på pension, inden jeg selv har sagt det. Derfor er der alle de kameraer, men jeg stopper, fordi min kone har brug for mig. Han undskyldte til van Persie og Kagawa, fordi han lige havde købt dem. Han undskyldte især til dem, lyder det fra Evra.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE