AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:05:2018 18:07
Evertons nye sportsdirektør: Vi skal kæmpe med om titlerne

Marcel Brands har store ambitioner på vegne af Everton, hvor han netop er tiltrådt som sportsdirektør efter en lignende rolle i PSV Eindhoven.


PSV Eindhoven bekræftede det tidligere på dagen, og nu har Everton så offentliggjort, at de har sikret sig Marcel Brands.

Den 56-årige hollænder forlader PSV Eindhoven efter otte år, og han tiltræder nu hos Everton som sportsdirektør, og straks lufter han sine ambitioner for Merseyside-klubben.

- Det er et privilegie at komme til Everton som sportsdirektør, og jeg er utrolig spændt på at tage imod denne udfordring. Med den fantastiske passion hos fansene og klubbens utrolige historie skal ambitionen og målet være, at vi kæmper med om titlerne mod Premier Leagues bedste klubber.

- Det er ikke en udfordring, der er ligetil, men det skal være vores motivation hver eneste dag, siger Marcel Brands til Evertons hjemmeside.

Everton forsøgte at opruste ganske markant sidste sommer, men kun enkelte af sommerhandlerne er blevet til succeser sidenhen. Klubben har dog nogle økonomiske muskler som gør, at de bør kunne drille de seks største klubber engang imellem.

Samtidig med ansættelsen af Marcel Brands har Everton bekræftet, at Steve Walsh er blevet fyret som sportsdirektør. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED